Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Opdrachtgevers

i UNE-X kan voor u op diverse manieren haar diensten verlenen. We starten het traject door de opdracht samen uitvoerig te bespreken zodat voor ons en voor u de aanpak glashelder is. Evenzo belangrijk is dat wij exact weten wat er van ons wordt verwacht omtrent een adequate invulling van uw vacature. Voor al onze opdrachtgevers werken wij te allen tijde op basis van no cure no pay. Mocht u de opdracht exclusief bij ons willen uitzetten dan kan dat uiteraard ook. Hieronder hebben we voor u de 3 mogelijkheden uiteen gezet.

Enthousiasme, motivatie en passendheid leveren wij op basis van:

Werving & Selectie

Wij nemen de opdracht aan om een enthousiaste, gemotiveerde en passende medewerker te werven en te selecteren voor een direct dienstverband bij uw organisatie.

Benodigde matchtijd: circa 8 werkdagen.

Detavast

Wij nemen de opdracht aan om een enthousiaste, gemotiveerde en passende medewerker te werven en te selecteren voor een vast dienstverband met voorloopdetachering.

Dit wil zeggen dat we de medewerker inzetten gedurende een afgesproken periode, zodat u de medewerker eerst uitvoerig kunt beoordelen op zijn/haar kwaliteiten voordat u deze definitief in dienst neemt. Dit is uitermate geschikt voor functies waarbij men in een (vrij) korte periode moeilijk kan inschatten of iemand geschikt is. Dit is als het ware een “verlengde proeftijd”.

Benodigde matchtijd: maximaal 3 werkdagen.

Detachering

Wij nemen de opdracht aan om een enthousiaste, gemotiveerde en passende medewerker te werven die kan zorgen voor een adequate invulling van uw capacititeitsvraagstuk. Voor een bepaalde tijd zal deze medewerker uw organisatie dan komen versterken. U kunt dan denken aan tijdelijke ondersteuning (werkdruk), vervanging wegens ziekte of zwangerschapsverlof.

Benodigde matchtijd: maximaal 2 werkdagen.

Wilt u meer weten over ons en wat we voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

i UNE-X gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.