Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

10 goede redenen om i UNE-X te kiezen

 1. i UNE-X is een landelijk en gespecialiseerd Werving, Selectie en Detacheringsbureau van personeel op MBO, HBO en Academisch niveau. Een specialist met 9 private labels die precies begrijpt wie u zoekt en wat kandidaten motiveert! 
 2. i UNE-X heeft een landelijk kandidatenbestand van enthousiaste, gemotiveerde en passende kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Een grote kans dus dat uw ideale kandidaat (uit uw regio) bij ons in het bestand zit! 
 3. i UNE-X werkt snel en efficiënt en bespaart u daardoor veel tijd en geld in het werving- en selectietraject! 
 4. U krijgt kwaliteit, zowel van uw personeel, alsook van uw bemiddelaar
  i UNE-X. In een persoonlijk gesprek worden onze kandidaten gescreend en gaan wij diep in op specifieke vakkenmerken!
 5. Wij kunnen assesments aanbieden waardoor we voor onze klanten de unieke match maken tussen een kandidaat en de vacante functie maar ook tussen de persoonlijkheid en werkstijl van de direct leidinggevende (en de eventuele assistente)!
 6. Wij leveren u een totaalplaatje aan waardoor kiezen eenvoudig wordt. U ontvangt van ons een uitgebreid CV, een overzicht van de werkwensen, de arbeidsvoorwaarden en een korte introductie van de voorgestelde kandidaten!
 7. i UNE-X is een mensgerichte, laagdrempelige en flexibele organisatie die maatwerk levert. Wij bemiddelen voor een direct dienstverband, een dienstverband voorafgegaan door een periode van voorloopdetachering of detacheren medewerkers voor een bepaalde tijd!
 8. i UNE-X werkt op basis van no cure no pay. In het geval wij uw ideale medewerker toch niet kunnen vinden, sturen wij u geen factuur! 
 9. Wij geven 100% garantie. Mocht een kandidaat niet voldoen en binnen de proeftijd vertrekken, dan starten wij kosteloos een nieuw werving- en selectietraject voor u!
 10. De kandidaten die wij aan een nieuwe uitdaging hebben geholpen zijn zeer tevreden over hun nieuwe werk. Ook groeit ons aantal vaste opdrachtgevers. Zonder arrogant te zijn betekent dit dus dat wij het goed doen!
i UNE-X gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.