Kandidaten

Wij bemiddelen voor jou binnen 9 private labels! Kan jij jezelf scharen onder een van deze onderstaande vakgebieden en zoek jij een nieuwe uitdaging?

 • Commercie
 • Marketing & Communicatie
 • Facilitair
 • Inkoop
 • HRM
 • IT
 • Transport & Logistiek
 • Techniek

Ben je op zoek naar die ene uitdaging die precies aansluit bij wat je kunt en wat je wilt? Een functie waar jouw inzet mede het succes van de organisatie en/of de afdeling bepaalt? In een omgeving waar je jezelf op je best voelt? Die uitdaging vinden wij voor jou!

i UNE-X matcht mensenkennis met kennis van organisaties. Met een consultant van ons inventariseer je dan samen wat jouw wensen en ambities zijn. Wij werken in opdracht van werkgevers die perspectief bieden en de mogelijkheid geven om jouw talent optimaal te benutten. Voor ons is het belangrijk dat jij verder komt en een nieuwe stap kan maken die naadloos aansluit bij hetgeen wat je tot op heden hebt gedaan!

Belangrijk om te weten:

 • Wij bemiddelen voor zowel vaste als tijdelijke banen.
 • Wij kijken altijd uit naar jouw persoonlijke gegevens en zijn geïnteresseerd in wie je echt bent.
 • Wil je jezelf inschrijven via onze website? Klik dan op de volgende link: Inschrijfformulier.
 • Je kan je gegevens ook achterlaten door een email te sturen of te bellen.
 • Als we jouw gegevens hebben, nemen we zo snel mogelijk contact met je op om je wensen en de mogelijkheden door te nemen.
 • Wij willen graag iets voor je betekenen op basis van eerlijkheid en vertrouwen.
Referenties
"i UNE-X belde mij voor deze functie en tijdens het intake gesprek bleek direct de professionaliteit en enthousiasme van deze partij. Doordat er zeer zorgvuldig voor zowel kandidaat als opdrachtgever gehandeld wordt i.c.m. een no-nonsense mentaliteit maak ik inmiddels ook zelf voor de eigen organisatie gebruik van de diensten van i UNE-X.
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of naar een partij die een vacature kan bemiddelen dan ben je bij deze partij aan het juiste adres."
Ron, Hoofd Verkoop Binnendienst

"Nadat ik op LinkedIn aangegeven had dat ik open stond voor een nieuwe uitdaging werd ik al kort daarop benaderd door Ulaş. Hij had een vacature voor een Aankomend Hoofd Bedrijfsbureau en zag in mij de juiste kandidaat. Op zijn geheel eigen wijze wist hij mij enthousiast te maken voor de betreffende functie. Omdat ik al 15 jaar bij mijn eerste werkgever zat had ik eerlijk gezegd wel enige overtuiging nodig om de stap te durven zetten. Ulaş heeft voortvarend gehandeld en de enkele dagen later was onze eerste ontmoeting in een restaurant nabij Apeldoorn een feit. Wat volgde was een erg prettig gesprek waarin ik het vertrouwen en de juiste voorbereiding kreeg om voorgesteld te mogen worden bij zijn opdrachtgever. Enkele dagen later was het daadwerkelijke sollicitatiegesprek en kort daarna mijn nieuwe baan een feit! De persoonlijke en resultaatgerichte werkwijze van i UNE-X spreekt mij erg aan en kan ik zeker aanbevelen!"

Micha, Aankomend Hoofd Bedrijfsbureau
"Ulaṣ heeft mij benaderd via Linkedin nadat hij mijn profiel heeft bekeken voor de functie van Allround Administratief Medewerker Bedrijfsbureau. Het was zo te zeggen “een vluggertje” want mede door Ulaṣ zijn overtuigingskracht en bemiddeling was ik een week later al aan de slag. Hij heeft mij goed geholpen bij de voorbereiding op het gesprek. Nu ben ik na anderhalf jaar nog steeds werkzaam via i UNE-X en regelmatig hebben we nog contact over hoe het gaat. Hij weet heel goed de juiste kandidaten bij het juiste bedrijf te plaatsen, zelf ’s avonds is hij nog bereikbaar! Ik beveel i UNE-X bij iedereen aan die op zoek is naar een nieuwe baan of kandidaat. Wat ik als zeer prettig heb ervaren is dat i UNE-X ook meerdere malen op locatie is geweest om te kijken hoe het bedrijf in elkaar steekt en hoe het contact verloopt tussen het bedrijf en mij."
Amy, Allround Administratief Medewerker Bedrijfsbureau
"i UNE-X heeft mij bemiddeld voor de functie van Finance Manager. Ik werd benaderd via LinkedIn met een connectieverzoek. Het contact wat hieruit volgde had een mooie balans tussen het zakelijke en menselijke aspect. Inhoudelijk een goede afstemming op basis waarvan ik de gesprekken met de opdrachtgever ben gestart en respectvol in het persoonlijke contact. Om deze reden kan ik i UNE-X ook zeer zeker aanbevelen voor bemiddeling!"
Emke, Manager Finance & Control
"Mijn eerst contact met i UNE-X dateert van april 2015. Via Linkedin ben ik benaderd voor de functie Service Leader Assistant voor een Service gerelateerd bedrijf. Ondanks het lezen van de vacature niet direct mijn interesse was gewekt, werd ik toch enthousiast gemaakt door het telefonisch contact wat ik na de uitnodiging heb gehad. Vooral de persoonlijke en realistische benadering sprak mij erg aan. Voor het sollicitatiegesprek heb ik eerst een heel leuk en ontspannen gesprek gehad met Ulaş waardoor de sollicitatie vlekkeloos verliep en al snel een mooi aanbod kreeg van de opdrachtgever. Bij dit bedrijf werk ik nu al drie jaar met veel plezier. Voor ieder (werk)zoekende die persoonlijk benaderd wil worden en verder kijkt dan alleen naar je “goede en slechte eigenschappen’’, is i UNE-X zeker aan te raden!"
Hidde, Service Leader Assistant

"Ik ben door i UNE-X anderhalf jaar geleden benaderd voor een functie als Commercieel Technisch Adviseur. Het prettige aan het eerste contact was dat ik meteen merkte dat ik voor zowel de werkgever als de recruiter een serieuze kandidaat was. Voor mij was de overtuiging er dat de recruiter ook daadwerkelijk op zoek was naar kandidaten die aansloten op het profiel. Een juiste match dus voor beide partijen en de moeite waard om je energie in te steken.
De betrokkenheid kwam ook duidelijk terug in de verdere procedure waarbij ik constant op de hoogte werd gehouden van de status.
Waar ik i UNE-X dankbaar voor ben is dat zij ook na mijn aanstelling betrokken bleven. Een overstap naar een nieuwe organisatie betekent een hele verandering en vaak een aanpassing van de werknemer als persoon.
i UNE-X heeft hier goed in begeleid en was altijd bereikbaar voor een luisterend oor!"

Roy, Commercieel Technisch Adviseur - Nieuwbouw
Copyright © 2024 i UNE-X   |  Privacy statement   |  Algemene voorwaarden   |  Disclaimer   |  Contact   |  Sitemap
i UNE-X gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.